MoReSCE 2023 Mesto održavanja i smeštaj

Samit planinskih centara centralne Evrope MoReSCE biće organizovan u hotelu Viceroy na Kopaoniku. Učesnici mogu birati između jednokrevetne i dvokrevetne sobe.

O hotelu

U podnožju planina čiji su vrhovi okovani snegom, u centru biodiverziteta, Viceroy Kopaonik Serbia poziva sve one koji traže avanturu bez granica. Odvažite se na istraživanje van granica našeg neverovatnog odmarališta – hotela sa 119 soba i direktnim pristupom skijaškim stazama koji dokazuje da je moguće iskusiti vrhunac modernog luksuza u neukroćenoj prirodi. Dočekaće vas duh koji je jednako ozaren kao i klima: Kopaonik nosi nadimak „Planina sunca” i može da se pohvali sa blizu 200 sunčanih dana u godini, čime obezbeđuje prelepe uslove tokom cele godine.

318353131
Nest-Guestroom_banner_image

Sobe i apartmani

Viceroy Kopaonik je dragulj u planinama i jedini luksuzni hotel u ski-centru na Kopaoniku. Hotel poseduje 119 moderno opremljenih soba i apartmana i namenski je projektovan po uzoru na fantastični planinski pejzaž. Kombinacija autohtonih tekstura i elemenata sa modernim sadržajima i završnim detaljima u svim hotelskim sobama pruža vam osećaj kom nema premca u regionu.

Restoran i bar

U sklopu našeg objekta smeštena je raznovrsna lepeza restorana, koja je tu da vas iznenadi i oduševi, bez obzira da li tražite opušten celodnevni restoran ili restoran za formalnu večeru. U svim restoranima uvek koristima samo najsvežije organske sastojke koji dolaze od regionalnih dobavljača i slave bogato nasleđe i prirodu našeg regiona.

318354294
318354322

Wellness & Spa

Dobro došli na utočiše u kom se planine i nebo gledaju licem u lice. Spa centar hotela Viceroy Kopaonik je jedini luksuzni spa centar sa kompletnom uslugom na Kopaoniku, koji umiruje dušu i telo nizom holističkih velnes aktivnosti. Prepustite se terapijama inspirisanim planinama koje su ukorenjene u regionalnoj tradiciji i savremenim tretmanima.

Poslovni Centar

Jedinstveni prostori za organizaciju događaja hotela Viceroy Kopaonik, površine do 120 metara kvadratnih, idealni su za poslovne sastanke, intimne i elegantne privatne proslave i nezaboravna okupljanja. Raspolažemo konferencijskom salom iz koje se pruža pogled na srce Kopaonika, salom za sastanke sa terasom pogodnom za događaje pod otvorenim nebom i letnji roštilj, kao i ekskluzivnom salom za poslovne sastanke, u kojoj možete da se sastanete i sklopite posao tik uz prirodu.