Partneri

JP Skijališta Srbije

JP „Skijališta Srbije“ je kompanija čiji je zadatak da razvojem skijaške infrastrukture, ski centre u Srbiji stavi rame uz rame sa evropskim i svetskim ski destinacijama i da ih učini što pristupačnijim i atraktivnijim za domaće i strane turiste. Misija je da vrhunskom ponudom za svako doba godine i visokim kvalitetom usluga u svakom momentu osigurati potpuno zadovoljstvo svakog posetilaca. Vizija je postati regionalni lider u obezbeđenju uslova za visoko kvalitetno i bezbedno skijanje i druge sportsko rekreativne aktivnosti, uz očuvanje životne sredine, a sa fokusom na održivi razvoj.

CTRS - Centar za istraživanja i studije turizma

Centar za istraživanja i studije turizma (CTRS) je udruženje eksperata iz oblasti turizma i hotelijerskog menadžmenta. Od 2008. godine do danas tim eksperata ostvaruje blisku saradnju sa drugim regionalnim organizacijama, vladinim institucijama, međunarodnim organizacijama i nezavisnim istraživačkim centrima širom Evrope i Bliskog istoka u cilju usvajanja smernica za održivi turizam i savremeni hotelijerski menadžment. Na početku formiran kao nacionalna incijativa, CTRS postaje regionalno prepoznatljiva organizacija angažovana u brojnim projektima iz oblasti turizma i održivog razvoja. Zajednička vizija tima CTRS-a je da svojim znanjem, veštinama i kontaktima podstakne turističke destinacije u delu marketinga i menadžmenta kako bi bile što konkurentnije.

Hotel Viceroy

U podnožju planina čiji su vrhovi okovani snegom, u centru biodiverziteta, Viceroy Kopaonik Serbia poziva sve one koji traže avanturu bez granica. Odvažite se na istraživanje van granica našeg neverovatnog odmarališta – hotela sa 119 soba i direktnim pristupom skijaškim stazama koji dokazuje da je moguće iskusiti vrhunac modernog luksuza u neukroćenoj prirodi. Dočekaće vas duh koji je jednako ozaren kao i klima: Kopaonik nosi nadimak „Planina sunca” i može da se pohvali sa blizu 200 sunčanih dana u godini, čime obezbeđuje prelepe uslove tokom cele godine.